logo

Kulináris ékszerdoboz a makói piacon


Rólunk

Verebesné Éva közel harminc évig volt egy nagyforgalmú étterem szakácsa, hosszú ideig konyhafőnöke, ahonnan nyugdíjba ment. Nagy tapasztalatra tett szert, és otthonról hozott ízvilága szinte védjegyként garantálta az ételek minőségét. Szakácsnőnk nem egy francia séf a filmekből, ellenben ételeiben mindig ott a törődés, a szeretet íze. Szeret új dolgokat kipróbálni, és kipróbáltatni másokkal is, amiből egyenesen következik, hogy állandóan diétáznunk kell, amikor nem találkozunk vele!

Évi és a férje Pityu imádnak főzni, a vendégek megelégedésére pedig nyilvánvalóan tudnak is.

Egyáltalán nem dolgozunk mirelit alapanyagokból!

Nálunk csak frissen készített ételekkel találkozhatsz!

Elsősorban hagyományos ételeket készítünk.
Az Anna falatozóban a rántott szelet olyan, mint amit a te anyukád is csinál/csinált vasárnaponként.
Az ételek hozzávalóit minden nap, helybeli termelőktől szerezzük be.
A célunk az, hogy aki megfordul nálunk, elégedetten távozzon, sűrűn visszatérjen hozzánk.
Menünket a házias ízek kedvelőinek ajánljuk.

Az étlap rövid, és minden nap változik, habár néhány eleme - mint a frissensültek nagy része – állandó.

Törekszünk arra, hogy az évszakok, ünnepek sajátos ételei is megjelenjenek választékunkban: nyáron grillételeket, újdonságként vasalt húsokat, ősszel pirosra sült liba-kacsa sültet, télen szaftos töltött káposztát és kívül ropogós, belül omlós csülköt, tavasszal friss idény zöldségeket, salátákat kínálunk köretként falatozni vágyó vendégeinknek. Ezek az ételek napi ajánlatainkban jelennek meg.

Képek